Periodiek schenken

Onze fondsenwervers helpen je donateurs bij het berekenen van hun belastingvoordeel bij notarieel schenken. Ze verzamelen de gegevens die nodig zijn voor het opstellen van een volmacht.

We kennen de wetgeving en verlagen zo de drempel voor je donateur om zich voor vijf jaar aan je organisatie te verbinden. Vaak met een aanzienlijk hoger jaarbedrag. Daarbij is onze ervaring dat de donateur vrijwel altijd besluit om het belastingvoordeel eveneens aan de organisatie te schenken.

Gemak voor je donateurs staat voorop. Na verzending van de volmacht, bellen we als extra service om te controleren of alles goed is ontvangen en duidelijk is. We controleren correcte ontvangst, beantwoorden vragen, en helpen bij het aanvullen van gegevens. Donateurs hoeven daarna nog alleen maar te ondertekenen.

Onze fondsenwervers zijn alert op signalen en informatie die van belang zijn voor het succes van een telemarketingcampagne. We helpen je graag om het maximale uit contactmomenten te halen en gegevens discreet en zorgvuldig vast te leggen in het dossier van je donateur.

 

Wil je de mogelijkheden bespreken voor de inzet van telemarketing voor jouw organisatie?

Neem dan contact met ons op

Ook interesse in Periodiek schenken?

Vul het formulier in voor een gratis advies gesprek!

NL: Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk hier onze andere diensten