Winback

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom een donateur zijn structurele steun aan je organisatie opzegt. Een donateur die een machtiging beëindigt, hoeft zeker geen ontevreden donateur te zijn.

Onze fondsenwervers stellen de juiste vragen, en luisteren naar de donateur. Samen met de donateur komen we tot de best passende oplossing gericht op de continuïteit van de relatie met jouw organisatie.

Soms is een luisterend oor voldoende om de donateur terug te winnen. Soms het inlassen van een korte ‘donatiepauze’, of het afspreken van een wat lager giftbedrag, of een andere donatiefrequentie. Wij doen in zo’n geval een concreet, passend voorstel.

Onze fondsenwervers zijn alert op signalen en informatie die van belang zijn voor het succes van een telemarketingcampagne. We helpen je graag om het maximale uit contactmomenten te halen en gegevens discreet en zorgvuldig vast te leggen in het dossier van je donateur. Wij zijn in staat om een langdurige relatie aan te gaan met de (potentiële) gevers van jouw organisatie.

 

Wil je de mogelijkheden bespreken voor de inzet van telemarketing voor jouw organisatie?

 

Neem dan contact met ons op

Ook interesse gekregen in Winback?

Vul het formulier in voor een gratis advies gesprek!

NL: Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk hier onze andere diensten