Nalatenschapswerving

Aan donateurs vragen om jouw goede doel in hun testament op te nemen vereist een vriendelijke en integere aanpak. Onze fondsenwervers worden geselecteerd op hun persoonlijkheid en levenservaring. Iets wat zich bij de meesten ‘met de jaren’ ontwikkelt. De gemiddelde leeftijd van onze fondsenwervers ligt daarom wat hoger. De meesten hebben persoonlijk ervaring met wat meespeelt bij het afwikkelen van een nalatenschap.

Zijn er voor jouw organisatie plannen om een nalatenschapscampagne op te starten? Een goed begin is het registreren van de leeftijdsopbouw in je donateursbestand. Een verjaardag, geboortejaar of geboortedatum komt tijdens onze gesprekken met donateurs geregeld ter sprake.

Dat kan op basis van gerichte vragen zijn of spontaan op initiatief van de donateur. Onze fondsenwervers zijn alert op signalen en informatie die van belang zijn voor het succes van een nalatenschap campagne. We helpen je graag om het maximale uit contactmomenten te halen en gegevens voor nalatenschapswerving discreet en zorgvuldig vast te leggen in het dossier van je donateur.

 

Wil je de mogelijkheden bespreken voor de inzet van telemarketing voor jouw organisatie?

 

Neem dan contact met ons op

Meer weten over nalatenschap gesprekken?

Vul ons formulier in voor een gratis eerste advies gesprek!

NL: Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk hier onze andere diensten