Socialclub – The Fundraising Workshop

Let op – Het is op dit moment alleen mogelijk om je in te schrijven op de reservelijst

Hoe beïnvloed je het gedrag van je donateur? Door te weten wat er bij ze leeft. Ga in gesprek! Door-to-door- en telemarketing is meer dan alleen maar een kwestie van (aan)bellen. De (potentiële) donateur verwacht een geloofwaardige gesprekspartner die persoonlijke gesprekken voert. Een dialoog waarbij respect en aandacht vooropstaan. Wil je weten welke gesprekstechnieken het beste werken? En hoe je het gezicht of de stem van je organisatie écht een relatie aan laat gaan?

Socialclub – The Fundraising Workshop is een unieke, interactieve workshop die geheel in het teken staat van de psychologie achter een goed (persoonlijk en fondsenwervend) gesprek. Jeroen Hogenhout (Hogenhout Fundraising Support), Alex Cruiming (Socialtalk) en René ten Zeldam (Socialcall) vertellen je graag vanuit hun jarenlange ervaring meer over hoe je donateurs centraal zet en de opbouw van een open en oprecht gesprek. Maak kennis met de stemmen van jouw organisatie en ontdek zelf de juiste elementen voor een goed dialoog.

Socialclub – The Fundraising Workshop start om 13.00 uur en is gratis(*). Na afloop is er tijd om ervaringen met elkaar te delen onder het genot van een drankje. Schrijf je snel in, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

*Door de beperkte hoeveelheid beschikbare plaatsen, is Socialclub – The Fundraising Workshop alleen toegankelijk voor medewerkers van Nederlandse goede doelen.

Tijd en plaats

Wanneer: 20 september 2018

Locatie: Volkshotel Amsterdam
Zaal: Fransje
Wibautstraat 150
1091 GR Amsterdam

Duur:

  • 13:00 – 13:15 uur: Welkom met een lekker kopje koffie
  • 13:15 – 16:30: Workshop
  • 16:30 – 17:30 uur: Borrel

Prijs: Gratis(*)!

 Nu inschrijven op de resevelijst: mail naar kirsten.konings@mindwize.nl

(*) We reserveren de beperkte plekken graag voor leergierige vakgenoten die aanwezig willen zijn. Wie zich inschrijft en niet (tijdig) afmeldt, brengen we 50 euro in rekening om de door ons onnodig gemaakte kosten te vergoeden.

 

Deze interactieve workshop wordt gegeven door:

René ten Zeldam – Socialcall

René ten Zeldam

Dit jaar viert René zijn 25-jarig jubileum in de callcenter branche. Vanaf 2006 is hij zich volledig gaan specialiseren in telefonische fondsenwerving voor goede doelen. Als Senior Supervisor voor Socialcall combineert hij bewezen sales- en gesprekstechnieken met inzichten uit de psychologie en gedragswetenschap. Hij inspireert bellers tot het voeren van kwalitatief hoogwaardige gesprekken en schrijft creatieve belscripts die donateurs overtuigen om (meer) te geven.

 

 

Jeroen Hogenhout – Hogenhout Fundraising Support

Jeroen Hogenhout

Jeroen heeft in de loop der jaren een geheel eigen werkwijze ontwikkeld en past deze structureel toe voor een aantal opdrachtgevers. Deze werkwijze zorgt voor stijgende aantallen donateurs zonder dat het meer budget kost, hogere giften en een betere relatie met de achterban, dus minder uitstroom. De visie waarop deze werkwijze is gebaseerd is gebouwd op zowel theoretische kennis van menselijk gedrag als op vele jaren praktijkervaring.

 

 

Alex Cruiming – Socialtalk

Vanaf 2002 heeft Alex een leidende rol gespeeld in de organisatorische opzet en roll-out van direct dialogue organisaties in Nederland en Duitsland. Vanaf mei 2016 is hij verantwoordelijk voor de opbouw van Socialtalk en het verder ontwikkelen van de unieke data gedreven D2D methode. Deze nieuwe methode wordt specifiek gekenmerkt doordat een groep onbereikbare incidentele donateurs succesvol geconverteerd kunnen worden tot structurele donateurs met een lage uitval.

 Inschrijven op de reservelijst

Wil je inschrijven voor Socialclub – The Fundraising Workshop
Vul hier het formulier in.
 
 
 
 
 

*Door de beperkte hoeveelheid beschikbare plaatsen, is Socialclub – The Fundraising Workshop alleen toegankelijk voor medewerkers van Nederlandse goede doelen.

NL: Workshop inschrijven

Voor deze klanten werken we