Campagne Dierenbescherming

Debby van Strien – Senior Fondsenwerver

 

“Socialcall voert voor de Dierenbescherming diverse telemarketing acties uit; onder andere upgrade en werving van leden/ donateurs. De samenwerking is plezierig en de proactieve houding van Socialcall wordt zeer gewaardeerd.

 

Zij denken mee met de klant, zijn flexibel en rapporteren op een heldere manier. Door voorgaande, maar ook door het team enthousiaste agents vormt Socialcall een fijne partner voor de Dierenbescherming…”

De Dierenbescherming

 

De Dierenbescherming zet zich dag in, dag uit, in voor dieren in nood. Dat doen ze met dierenambulances, dierenopvangcentra, inspecteurs en de duizenden vrijwilligers.
De Dierenbescherming heeft als ideaal dat de mens in de samenleving duurzame invulling geeft aan welzijn, gezondheid en integriteit van ieder dier. We beschermen dieren door het verlenen van noodhulp, het handhaven van welzijn en het beïnvloeden van de samenleving. De Dierenbescherming streeft ernaar om verstoord dierenwelzijn te verminderen of te voorkomen en de situatie voor zowel dier als mens te verbeteren. Naast de directe hulp aan dieren, lobbyen ze ook om dierenwelzijn te verankeren in de wet.

De Dierenbescherming

"De samenwerking is plezierig en de proactieve houding van Socialcall wordt zeer gewaardeerd"

Resultaten campagne Dierenbescherming

Dankzij de steun van leden, donateurs, collectanten én duizenden vrijwilligers vangt de Dierenbescherming jaarlijks tienduizenden honden, katten, konijnen en knaagdieren op en miljoenen dieren uit de vee-industrie kregen een beter leven.

Meer weten over de Dierenbescherming? Bezoek de website van de Dierenbescherming

Contact

Wil je de mogelijkheden bespreken voor de inzet van telemarketing voor jouw organisatie?

Neem dan contact met ons op!

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

NL: Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.