Campagne Amref Flying Doctors

In Nederland kan iedereen die medische zorg nodig heeft, naar de dokter. In Afrika is dat niet vanzelfsprekend. Daarom wilt Amref, juist vanuit Nederland, zorgen dat die situatie verbetert. Een goede gezondheid maakt echt het verschil. Dat gaat verder dan een beter en prettiger leven. Iemand die gezond is, heeft meer kans om een opleiding af te ronden, beter betaald werk te vinden of een eigen bedrijfje te beginnen. Kortom, iemand heeft zo meer mogelijkheden om aan de armoede te ontsnappen. En daar profiteert ook de gemeenschap en uiteindelijk het hele land van.

Amref Flying Doctors is in 1957 opgericht en is uitgegroeid tot de belangrijkste gezondheidsorganisatie in Afrika. Nog steeds gebruiken ze vliegtuigen om afgelegen gebieden te bereiken. Het werk omvat inmiddels veel meer. Tegenwoordig richt Amref zich vooral op gezond blijven, door middel van voorlichting, opleiding en onderzoek. Daar waar de dokter niet komt, overbruggen ze de afstanden naar de gezondheidszorg. Daarbij gebruiken ze ook innovatieve methoden, zoals e- en mLearning.

Case

Amref Flying Doctors maakt nu een aantal jaar gebruik van de diensten van Socialcall. Dat ik tevreden blijkt wel uit het feit dat inmiddels vrijwel alle telemarketing-campagnes door Socialcall worden uitgevoerd. Het gaat dan bijvoorbeeld om het converteren van eenmalige gevers naar incasso-donateurs, het upgraden van bestaande donateurs en het werven van periodieke schenkingen. Er zijn diverse redenen waarom ik voor Socialcall heb gekozen, maar de belangrijkste is natuurlijk de resultaten. Want die zijn uitstekend.

Wouter Boeser
Communicatie en Fondsenwerving
Amref Flying Doctors

Wil je de mogelijkheden bespreken voor de inzet van telemarketing voor jouw organisatie?

Neem dan contact op

De resultaten zijn uitstekend!

Het belangrijkst dat ik voor Socialcall heb gekozen zijn natuurlijk de resultaten. Want die zijn uitstekend.

Plan een afspraak met Tim

Vul hier je gegevens in en ik bel je voor een afspraak!

NL: Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.