Socialcall werkt voor bijzondere organisaties die zich inzetten voor mens, natuur en milieu. Wij hebben jaren ervaring in het bouwen van relaties met donateurs in Nederland.

Op zoek naar een leuke baan en tegelijk iets goeds doen voor de maatschappij?

Wij zijn per direct op zoek naar:

AMBASSADEURS VOOR HET GOEDE DOEL

De kwaliteit van een gesprek wordt voor een groot deel bepaald door de communicatieve en commerciële talenten van de beller. Voor een goed gespreksresultaat moeten bellers in staat zijn om (on)uitgesproken signalen op te pikken, deze correct te interpreteren en er vervolgens op een juiste manier op te reageren. Die complexiteit maakt het vak van beller tot een vak apart. Op basis van onder meer leeftijd, persoonlijkheid en levenservaring matchen we de bellers die passen bij de organisatie en optimaal kunnen communiceren met de doelgroep. Zo zorgen we ervoor dat onze bellers de beste ambassadeurs zijn voor de organisatie.

Voor wie we werken

Yvonne, 68 jaar

High donors? Dat zijn toch evengoed mensen? Met die insteek belt Yvonne tientallen donateurs per dag. Natuurlijk heeft ze met een bijzondere doelgroep te maken. Mijn persoonlijke doelstelling is altijd dezelfde: ik wil een lach aan de andere kant van de lijn horen.

Alfred, 80 jaar

"Heel bijzonder, het contact met donateurs van mijn leeftijd."

Ben, 81 jaar

“Ik geniet van de gesprekken met de donateurs, geen gesprek is hetzelfde."

Ook werken bij Socialcall?

Wij zoeken mensen met levenservaring en een goed ontwikkeld empathisch vermogen. Vanzelfsprekend beschik je over een aangename telefoonstem en vindt je het leuk om een telefoongesprek te voeren met een commerciële gedachte. Je bent beschikbaar voor minimaal 12 uur per week en je woont binnen een goed bereikbare afstand van Hoofddorp. Neem dan nu contact met ons op!

Goed contact met donateurs


Socialcall verbindt goede doelen organisaties op een prettige manier met hun donateurs. We kiezen voor campagnes altijd de bellers die taal van donateurs spreken. Een beller die zich verbonden voelt met de doelstelling en die een klik kan maken met de achterban is de beste ambassadeur. Een Socialcall-beller voert prettige gesprekken met donateurs die het hoogste rendement voor de organisatie opleveren. Maak hier vrijblijvend een afspraak >

Solliciteer direct

Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op

NL: Solliciteer

  • Upload hier je CV:

  • Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 30 MB.