De bellers van Socialcall

De bellers van Socialcall zijn gedreven en oprecht geïnteresseerd in wat het goede doel wilt bereiken. Een Socialcall beller wordt geselecteerd persoonlijkheid en empathisch vermogen en op de motivatie om actief ‘iets goeds’ te willen doen voor de maatschappij.

Meer dan een goed gesprek

De meerderheid van de bellers werkt inmiddels al vijf jaar of langer bij Socialcall. Dat is best bijzonder, want veel van onze bellers hebben een leeftijd bereikt waarop ze niet meer hoeven te werken. Dat bellers ervoor kiezen om dat wel te doen toont wel aan met hoeveel plezier en toewijding onze bellers hun werk doen.

We kiezen voor campagnes altijd de bellers die de taal van donateurs spreken. Een beller die zich verbonden voelt met de doelstelling en die een klik kan maken met de achterban is de beste ambassadeur. Een beller bij Socialcall voert prettige gesprekken met donateurs die het hoogste rendement voor de organisatie opleveren.

Ontmoet onze bellers:

Ambassadeurs voor het goede doel

De kwaliteit van een gesprek wordt voor een groot deel bepaald door de communicatieve en commerciële talenten van de beller. Voor een goed gespreksresultaat moeten bellers in staat zijn om (on)uitgesproken signalen op te pikken, deze correct te interpreteren en er vervolgens op een juiste manier op te reageren. Die complexiteit maakt het vak van beller tot een vak apart. Op basis van onder meer leeftijd, persoonlijkheid en levenservaring matchen we de bellers die passen bij de organisatie en optimaal kunnen communiceren met de doelgroep. Zo zorgen we ervoor dat onze bellers de beste ambassadeurs zijn voor de organisatie.

We bellen momenteel voor deze goede doelen

Ook werken bij Socialcall?

Wij zoeken mensen met levenservaring en een goed ontwikkeld empathisch vermogen. Vanzelfsprekend beschik je over een aangename telefoonstem en vindt je het leuk om een telefoongesprek te voeren met een commerciële gedachte. Je bent beschikbaar voor minimaal 12 uur per week en je woont binnen een goed bereikbare afstand van Hoofddorp. Neem dan nu contact met ons op! Bij Socialcall wordt het behalen van targets beloond met een mooie bonusregeling.

Goed contact met donateurs


Socialcall verbindt goede doelen organisaties op een prettige manier met hun donateurs. We kiezen voor campagnes altijd de bellers die taal van donateurs spreken. Een beller die zich verbonden voelt met de doelstelling en die een klik kan maken met de achterban is de beste ambassadeur. Een Socialcall-beller voert prettige gesprekken met donateurs die het hoogste rendement voor de organisatie opleveren. Maak hier vrijblijvend een afspraak >

Solliciteer direct

Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op

NL: Solliciteer

  • Upload hier je CV:

  • Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 30 MB.