Onze bellers

Ben - Telemarketing Beller Socialcall

Ben
75 jaar, beller vanaf 2006

“Geen gesprek is hetzelfde”
Ik geniet van de gesprekken met de donateurs en pas het script aan als het gesprek daar om vraagt, want geen enkel gesprek is een standaard gesprek.

Irene - Beller Socialcall
Irene
67 jaar, beller vanaf 2013

“Altijd met veel plezier naar Socialcall”
Ik ga met veel plezier naar Socialcall, de sfeer, het onderlinge contact met mijn collega’s en uiteraard de gesprekken met de donateurs  geven mij veel energie en voldoening..

Yvonne
68 jaar, beller vanaf 2011

“Je moet natuurlijk wel door durven te vragen”
High donors? Dat zijn toch evengoed mensen? Met die insteek belt Yvonne tientallen donateurs per dag. Natuurlijk heeft ze met een bijzondere doelgroep te maken. Hoge giften zijn dan ook geen uitzondering. “Ja, ik vraag gewoon om meer. Maar mijn persoonlijke doelstelling is altijd dezelfde: ik wil een lach aan de andere kant van de lijn horen.


Alfred
72 jaar, beller vanaf 2008

“Nalatenschappen bespreek je niet volgens het boekje”
Heel bijzonder, het contact met donateurs van mijn leeftijd. Wat kun je door een goed gesprek een mooie relatie opbouwen!

Ook werken bij Socialcall?

Meer dan een goed gesprek
Als goed doel ben je afhankelijk van donaties. Socialcall helpt goede doelen bij het versterken van de band met hun achterban en het genereren van meer inkomsten.

Goed contact met donateurs
Socialcall verbindt goede doelen organisaties op een prettige manier met hun donateurs.

We kiezen voor campagnes altijd de bellers die taal van donateurs spreken. Een beller die zich verbonden voelt met de doelstelling en die een klik kan maken met de achterban is de beste ambassadeur. Een Socialcall-beller voert prettige gesprekken met donateurs die het hoogste rendement voor de organisatie opleveren.

Wie we zoeken
Wij zoeken mensen met levenservaring en een goed ontwikkeld empathisch vermogen. Vanzelfsprekend beschik je over een aangename telefoonstem en vindt je het leuk om een telefoongesprek te voeren met een commerciële gedachte. Je bent beschikbaar voor minimaal 12 uur per week en je woont binnen een goed bereisbare afstand van Hoofddorp.

Solliciteer direct

 

Voor meer informatie bel ons op 023-5656666.