Onze producten

Nalatenschappen

Aan donateurs vragen om jouw goede doel in hun testament op te nemen vereist een vriendelijke en integere aanpak. Onze bellers worden geselecteerd op hun persoonlijkheid en levenservaring.
Lees verder

Grote gevers

Voor het opbouwen van een langdurige en stabiele relatie met een donateur is begrip en geduld nodig en een gelijkgestemde gesprekspartner. Ons vaste team van bellers kent de juiste omgangsvormen.
Lees verder

 

Periodiek schenken

Onze bellers helpen je donateurs bij het berekenen van hun belastingvoordeel bij notarieel schenken en verzamelen de gegevens die nodig zijn voor het opstellen van een volmacht.
Lees verder

 

 

 

Conversie

We bieden donateurs die een eerste - eenmalige - gift hebben gedaan een passend welkom. Welgemeend, in de ‘taal’ van de nieuwe donateur, met de toon die past bij het imago van jouw organisatie.
Lees verder

Upgrade gesprek

Vaste donateurs zijn de drijvende kracht voor je organisatie. Zij dragen jouw organisatie een warm hart toe en geven het vertrouwen om met regelmaat een bijdrage van hun bankrekening af te laten schrijven.
Lees verder

Winback

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom een donateur zijn structurele steun aan je organisatie opzegt. Een donateur die een machtiging beëindigt hoeft zeker geen ontevreden donateur te zijn.

Lees verder